Перейти до публікації

NS та ProRail вводять «Зимовий надзвичайний розклад» для критичних ситуацій


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Нідерландська залізнична компанія NS та інфраструктурний оператор ProRail оголосили про запровадження спеціального «Зимового надзвичайного розкладу», який активуватиметься у випадках суворої зимової погоди.

Цей розклад розроблено для забезпечення руху поїздів навіть за умов екстремальних зимових умов, таких як сильні снігопади або заморозки, щоб гарантувати доступність транспорту для людей, які займають критично важливі посади.

Впровадження цього розкладу стає актуальним, коли Королівський Нідерландський метеорологічний інститут (KNMI) оголошує червоний код, попереджаючи про суворі зимові умови. У таких ситуаціях ProRail відключає більшість залізничних стрілок (92 %) для мінімізації ризиків і підтримує працездатність 8% стрілок, що залишилися (близько 500 штук).

Це дозволяє запустити близько 15 відсотків звичайної кількості поїздів усіх перевізників, включаючи локальні поїзди Sprinter від NS та регіональні поїзди від інших компаній.

Значне обмеження у роботі залізниць включає виключення міжнародних поїздів та обмеження вантажних перевезень до трьох маршрутів.

NS наполегливо рекомендує решті пасажирів, які не займають ключові посади, утриматися від поїздок на поїзді під час суворої зимової погоди. Це нововведення призначене для того, щоб мінімізувати ризики та дискомфорт для пасажирів та персоналу, а також для підтримки життєво важливих транспортних зв'язків у екстремальних погодних умовах.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...