Перейти до публікації

Розклад різдвяного ярмарку в Амстердамі


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Christmas Village at Museumplein

Знаменитий Музейний Майдан Амстердама (Музеєзнавча площа) перетворюється на чарівне зимове міні-село в грудні, з різдвяними частуваннями, мерехтливими вогнями, святковою музикою тощо.

Є глінтвейн і багато їжі.

Одягніться тепло і  знайдіть кілька милих голландських подарунків, щоб наповнити різдвяні панчохи вдома!

ДеMuseumplein, 1071 DJ

Коли 13 – 26 грудня

 

Winter Paradise

Щозими Амстердам RAI стає чарівною зимовою країною чудес. Ви можете кататися на ковзанах всередині або зовні, поки навколо вас мерехтять барвисті вогні. Також є великі гойдалки для захоплюючих атракціонів і гігантське колесо огляду для дивовижних краєвидів. Вночі ви можете насолодитися зимовою вечіркою, яка триває всю ніч!

ДеАмстердам RAI

Коли14-30 грудня

 

 

Funky Xmas Market

"Недільний ринок" проходить у першу неділю кожного місяця у Вестерпарку, і якщо ви відвідуєте приблизно в середині грудня, їх спеціальний "Funky Xmas" - один з найкращих різдвяних ринків Амстердама для відвідування цього року.

ДеWestergasfabriek

Коли17 грудня

 

 

Pure Markt

Там представлено понад 90 постачальників, які продають різноманітні стійкі та органічні продукти. Відвідайте цей різдвяний ринок в Амстердамі, щоб знайти багато смачної їжі, а також все, від іграшок та меблів до свічок та косметики. Просто не забудьте залишити трохи місця у своїй сумці!

ДеАмстелпарк

Коли17 грудня

 

 

Різдвяний ринок Гарлем

Різдвяний ринок в Гарлемі є одним з найбільших у Нідерландах, з більш ніж 300 кіосками в центрі міста, особливо в Гроте Маркт. Це відома різдвяна подія. Ви можете дістатися до Гарлема з Амстердама всього за 15 хвилин на поїзді, тому у вас немає виправдання, щоб пропустити цей популярний різдвяний ринок, якщо ви відвідуєте Амстердам‼️

ДеГроте Маркт, Гарлем

Коли8-10 грудня

 

 

Ностальгічний різдвяний ринок Лейден

Лейденський різдвяний ярмарок у Нідерландах пропонує ностальгічний та унікальний досвід. Що відрізняє його, так це той факт, що деякі з його визначних пам'яток насправді плавають на мальовничих каналах міста. Ця відмінна особливість робить його одним з найбільш виняткових різдвяних ринків у країні.

ДеHooglandse Kerkgracht, Лейден

Коли13 – 17 грудня

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...