Перейти до публікації

У Барселоні та Мадриді зниження цін на житло


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Експерти в галузі нерухомості зазначають, що в Мадриді і Барселоні спостерігаються ознаки, що вказують на зниження цін після зростання, що продовжується в останні роки.

"Ми вважаємо, що середні ціни на комерційну нерухомість мають зрештою впасти на 20%, а ціни на житлову нерухомість - на 7%", - заявляє керівник відділу стратегії Singular Bank Роберто Шолтес, відповідаючи на питання про Барселону і Мадрид. За прогнозами фахівців цієї компанії, зниження відбудеться протягом наступного року.

Деякі інші експертні компанії теж погоджуються з таким прогнозом. У національному масштабі прогноз платформи Bankinter полягає в тому, що за підсумками цього року житло подорожчає на 1,2%, а наступного року знизиться на 2%.

Останній щоквартальний звіт Колегії реєстраторів, опублікований минулого тижня, показує, що середня ціна квадратного метра в Барселоні зараз становить 4318 євро, що на 0,8% нижче, ніж рік тому, тоді як у Мадриді, як і раніше, спостерігається зростання на

4,3%, Хоча середня вартість квадратного метра знаходиться там на рекордно низькому рівні (4017 євро). Наприкінці минулого року ціни зросли на 6,3% у Барселоні та на 7,1% у Мадриді, що свідчить про те, що принаймні уповільнення очевидне.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...