Перейти до публікації

Паркування в Німеччині: правила, заборони, штрафи


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

У німецьких містах пошук паркувального місця – справжнє випробування. У містах автомобілів дедалі більше, а місць для паркування, здається, дедалі менше.

Порушення правил: Відповідно до §12 StVO, залишивши авто на 3 хвилини в недозволеному місці, ви вже порушуєте закон. Штраф починається від 10 €. І пам'ятайте, контролери не сплять ні вдень, ні вночі!

Паркування в другому ряду: Це обходиться ще дорожче - від 55 €. Якщо ви заважаєте руху, штраф зросте, а також поліція додасть 1 пункт у реєстр водій порушень Фленсбург.

Плюс 8 пунктів = мінус права. Обережніше із такими рішеннями!

Право на місце для паркування: Якщо ви першим приїхали до місця для паркування, воно ваше (згідно §12 StVO, 5 абзац). Навіть якщо ви проїхали повз, щоб заїхати задом, перевага залишається за вами.

Але якщо хтось "вкрав" ваше місце, довести це може бути складно. Без свідків важко довести, хто перший претендував на місце. Не варто розраховувати, що суд старанно розбиратиметься у таких суперечках.

Пошук паркування: Іноді доводиться чимало покружляти у пошуках вільного місця. Радимо використовувати міські мобільні програми, які можуть значно полегшити це завдання.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...