Перейти до публікації

Як правильно звільнитись, якщо ви домашній працівник і ця робота набридла?


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Важливим кроком у цьому процесі є подача заявки про звільнення. Вам необхідно повідомити про свій останній робочий день і попередити роботодавця про це рішення.  Досить доставити листа роботодавцю, який потім повідомить INPS про розірвання контракту.

У заяві про звільнення слід вказати срок попередження. Не забувайте про важливість сроків дотримання повідомлень, встановлених Ccnl, залежно від вашого стажу та відпрацьованого часу. Це гарантує більш гладке завершення робочих відносин.

Якщо ви вирішите розірвати контракт, не дотримуючись термінів повідомлення, пам'ятайте, що сума, що дорівнює заробітній платі за ненаданий період повідомлення, буде вирахувана з вашої останньої зарплати.

У разі звільнення працівник матиме право на всю вихідну допомогу , передбачену національним колективним договором, включаючи вихідну допомогу, нарахування заробітної плати та невикористану відпустку.

Публікація переслана

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...