Перейти до публікації

Іспанія посилить заборону використання телефонів у школах


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Влада країни планує запровадити повну заборону або жорстко регулювати використання мобільних пристроїв у навчальних закладах, які, на думку батьків та вчителів, не потрібні, повідомляє Euronews.

Це викликало бурхливі дискусії серед батьків у чатах та соціальних мережах.

Хоча багато батьків виступають за те, щоб боротися із надмірним використанням мобільних телефонів дітьми та підлітками. Недавнє опитування, проведене серед школярів у Барселоні, показує, що близько 40% підлітків віком 15-16 років самі зізнаються у надмірному використанні мобільних пристроїв.

У регіонах Іспанії по-різному дивляться на проблему використання школярами смартфонів під час занять: в одних вже діє практично повна заборона, а в інших – навчальні заклади дотримуються м'якшого підходу.

З 2024 року смартфони потраплять під заборону у школах Нідерландів. Про аналогічні плани зробила заяву нещодавно міністр освіти Великобританії Джилліан Кіган. Раніше такі заборони були введені у Франції, Італії та Португалії.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...