Перейти до публікації

Зимовий кемпінг у Німеччині: найкрасивіші місця


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Список найбільш сприятливих місць для відвідування.

 

1. Campingpark Ostseebad Rerik, Мекленбург-Передня Померанія

У землі Мекленбург-Передня Померанія восени і взимку відкрито 15 із понад 70 майданчиків. Відмінне місце для відвідування – Campingpark Ostseebad Rerik. Розташовується прямо на велосипедній доріжці Балтійського моря. Мандрівники можуть приємно провести час в оздоровчому будинку, де надаються послуги масажу.

 

Сауна зігріє навіть у холодні дні. Діти можуть побігати на великому ігровому майданчику поряд із бістро, поки дорослі п'ють капучино.

 

2. Nordsee-Campingplatz Neuharlingersiel, Нижня Саксонія

Зимовий кемпінг у Німеччині в Нижній Саксонії буде незабутнім. Майданчик знаходиться прямо за греблею на березі Північного моря, в одноіменному селищі.

У власному магазині Fritz Berger на території кемпінгу можна купити приладдя для кемпінгу та відпочинку, а також обміняти газові балони. У сусідньому оздоровчому центрі Thalasso-Zentrum Badewerk

 

3. Campingplatz Das Kreuzeck, Нижня Саксонія

Завдяки розташуванню на схилі пагорба з терасами, кемпінг Das Kreuzeck в Гарці пропонує чудовий вигляд. Можна вирушити в великий похід по снігу прямо з кемпінгу.

З жовтня до травня відпочиваючі взимку можуть розслабитися в сауні. Також є органічний чай. На Боксберзі, в двох кілометрах, є гірськолижні підйомники і санні траси. Багато трас для бігових лиж обіцяють бути цікавими.

 

4. Campingplatz und Ferienpark Trixi, Саксонія

У парку відпочинку Trixi Zittau Mountains в Гроссенау, Саксонія, взимку можна розбити наметовий табір всією родиною. Кемпінг, розташований на березі озера, пропонує різноманітний спектр дозвілля для дітей від виготовлення складних фігурок до турів на самокатах.

Ті, хто хоче розслабитися, можуть скористатися фітнес- та оздоровчим центром або поринути в гідромасажну ванну і басейн. На території табору також є дві банні бочки.

 

5. Camping Bankenhof, Баден-Вюртемберг

Кемпінг розташований недалеко від озера Тітізеє в природному заповіднику Унтерес Зеєбахталь. 4⭐️ сімейний кемпінг – це рай для любителів зимових видів спорту: катання на лижах, бігових лижах, сноуборді, ковзанах, санях та багато іншого.

Wikimedia Commons

Поряд з ділянкою навіть є траса для бігових лиж. На Різдво проводяться походи з смолоскипами.

 

6. Campingplatz-Winterberg, Північний Рейн-Вестфалія

Кемпінг в Зауерланді має пряме сполучення з гірськолижним курортом Скіліфткарусселль Вінтерберг. На однойменній горі справді можна випустити пару на трасі завдовжки понад 27,5 км на висоті від 630 до 820 метрів.

Wikimedia Commons

Крім сучасних санвузлів, пральних та сушильних машин, в самому кемпінгу також є приміщення для сушіння лиж і сушарки з підігрівачами для лижних черевиків. Після катання на лижах можна погрітися в сауні.

 

7. Alpen-Caravanpark Tennsee, Баварія

Зимовий кемпінг також можливий у Баварії поряд із природним парком Карвендел. Снігові та сонячні околиці обрамлені горами Карвендель та Веттерштайн. Тут можна взяти участь в різних видах дозвілля: лижні прогулянки, прогулянки на снігоступах, керлінг або катання на санях, запряжених кіньми.

 

8. Camping-Resort Zugspitze, Баварія

Кемпінг, розташований біля підніжжя Цугшпітце в Грайнау, недалеко від Гарміш-Патенкірхена, приваблює в першу чергу любителів зимових видів спорту. У кемпінгу пропонується трансфер до гірськолижних курортів і прокат саней.

Залишити лижі та спорядження можна в камері зберігання.

 

Також на всіх чекає велика сауна із зоною відпочинку, інфрачервона кабіна, екстремальний душ та тренажерний зал. У той же час можна милуватися чудовим краєвидом на гірську панораму.

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...