Перейти до публікації

Продовження виплат від Джобцентру: як заповнити Antrag WBA


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Оскільки автоматично допомога не подовжується, щоб виплати не припинилися, її одержувачі мають завчасно подбати про подовження виплат самостійно. Рекомендований термін – за 4-6 тижнів до вказаної дати.

Заява про продовження дозволу (WBA) подається безпосередньо до відповідного центру зайнятості.

Для того, щоби продовжити фінансову допомогу, необхідно знову надати Джобцентру відповідну інформацію та підтвердити свою потребу у виплатах, заповнивши декілька анкет та надавши їх до установи. Якщо ви не отримали від Джобцентра готові бланки, їх можна самостійно завантажити.

Якщо не було жодних змін після попереднього періоду схвалення, то в центр зайнятості, як правило, потрібно лише подати форму WBA для подачі повторної заявки.

У випадку внесення змін можуть знадобитися додаткові підтверджуючі документи, такі як свідоцтво про реєстрацію (якщо кількість осіб, які потребують допомоги, збільшилася), довідка про доходи, підтвердження праці, довідка про виплату допомоги на дитину та підтвердження виплати аліментів.

Також є можливість подати заяву на подовження виплат від Джобцентру онлайн – для цього потрібно попередньо зареєструватися на сервісі jobcenter.digital.

 

Як заповнити Antrag WBA для продовження виплат від Джобцентру

Зверніть увагу, що в той час, як заявка пишеться від імені цілого домогосподарства, у першій частині бланку заявник (голова домогосподарства, особа, яка виступає основним заявником) пише інформацію про себе.

 

Заповнення другого підрозділу анкети WBA

У другому підрозділі необхідно зазначити, скільки осіб живе з вами на одній жилплощі, які не належать до вашого домогосподарства (вашої спільноти потреб) – наприклад, якщо в одній квартирі живе дві сім’ї.

Також потрібно вказати обставини щодо вашого домогосподарства, які змінилися з моменту попереднього заповнення анкети. Ця інформація зазвичай стосується зміни сімейного стану, переїзду або виїзду всієї сім’ї або когось із її членів.

Якщо ж до вашої спільноти потреби додалася нова особа, необхідно надати данні щодо неї, заповнивши відповідні декларації:

 

додаток WEP – для партнера/партнерки та неодружених дітей у віці від 15 до 24 років;

 

додаток KI – для неодружених дітей віком до 15 років;

 

додаток HG − для інших родичів або свояків (наприклад, дідусів, бабусь, братів і сестер старше 25 років, одружених дітей, дітей, які перебувають у шлюбі);

 

додаток KDU – якщо члени домогосподарства змінюють адресу замешкання.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...