Перейти до публікації

У Берліні запровадять обмеження на електросамокати


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

У столиці Німеччини запровадять обмеження на електросамокати. Відносини Берліна до цього виду транспорту ніколи не було простим. Тепер місто оголосило, що обмежить кількість електронних скутерів, які дозволено брати в оренду в межах кільцевої лінії міської залізниці, до 19 тисяч.

Цей простір складає близько 88 км з 891 км міста. Згідно з заявою Міністерства транспорту, ця цифра знизиться з 25 000, які зараз здаються в оренду в центрі Берліна. За межами цих обмежень можливості оренди для компаній, що займаються електросамокатами, залишаться незмінними.

Нові правила планують запровадити до березня 2024 року. У майбутньому поточні правила можуть стати ще жорсткішими. Вся справа в тому, якщо міська влада вважатиме, що до літа ситуація зі прибиранням тротуарів від залишених електросамокатів не буде вирішена, то допустима кількість транспортних засобів буде додатково скорочена.

Мікромобільність відноситься до сучасних транспортних послуг, однак вони повинні бути максимально впорядкованими та безпечними для всіх користувачів. На цьому акцентує окрему увагу Шрайнер у своїй заяві.

Вони часто стикаються з тим, що самокати просто залишають на велосипедних доріжках. Інші транспортні засоби теж кидають, де завгодно. Це піддає високому ризику сліпих або людей з вадами зору. Вони можуть спіткнутися про транспортний засіб і нанести собі каліцтва при падінні

Крім обмеження кількості скутерів, що здаються в оренду в центрі Берліна, сенат заявив, що збільшить штат співробітників для патрулювання та прибирання місць, де можна купити скутери. Такий крок дозволить скоротити кількість покинутих самокатів у неналежних місцях.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...