Перейти до публікації

В Берліні можна отримати великий штраф через собачу "міну"


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Собаки - вірні супутники життя багатьох бюргерів. На жаль, прибирати за собою на вулиці собака не в змозі . Тому таке «приємне» завдання автоматично перекладається на плечі добропорядного господаря тварини. І в Німеччині за цим суворо стежать.

Для тих, хто «в танку» і вважає неприбрані собачі екскременти нормою:

Залишені «міни» — насамперед брудно, неприємно, погано пахне. Таке неподобство шкодить довкіллю, самопочуттю та здоров'ю людей. Тільки уявіть, скільки нервів за секунду витрачає людина, яка випадково вляпалася в ось це ось!

Порушення закону прибирання за собаками в Німеччині карається штрафом . Суми «покарання» за неприбрані екскременти відрізняються залежно від регіону. У середньому - 150 €.

У Берліні мінімальний штраф 35 євро. Але можуть вимагати заплатити всі 1500 €, якщо вихованець примудрився «наслідити» у громадській зоні (наприклад, на газоні у парку), а господар волів «не помітити».

Тут навіть найнахабніші собачники, що плюють на оточуючих, сто разів подумають, чи готові витрачати гроші на таке «задоволення».

Пам'ятайте: прибирання за вихованцем - відповідальність кожного власника . Коли виходите на прогулянку з собакою німецькими вулицями, не забудьте брати пакетики для прибирання та одноразові рукавички.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...