Перейти до публікації

​7 корисних мобільних додатків, які допоможуть мандрувати Польщею


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Uber

Uber - це міжнародний сервіс таксі, який дозволяє вам викликати таксі через ваш смартфон. Завдяки цьому додатку вам не потрібно шукати місцеві служби таксі або втрачати час на телефонні дзвінки. Просто відкрийте додаток, замовте автомобіль і слідкуйте за його рухом у реальному часі.

 

Mobilna Granica

Додаток Mobilna Granica надає вам інформацію про стан прикордонних переходів. Ви можете дізнатися про довжину черги, час очікування та навіть побачити зображення з відеокамер спостереження на пунктах пропуску. Це особливо корисно, коли ви подорожуєте та хочете зекономити час на перетині кордону.

 

Waze

Waze - це незамінний помічник на дорозі. Навіть якщо ви знаєте маршрут, додаток буде інформувати вас про затори, дорожні роботи, поліцію та аварії в режимі реального часу. Він також пропонує альтернативні маршрути, щоб зекономити ваш час.

 

MoBilet

Додаток MoBilet дозволяє замовляти квитки на громадський транспорт електронним шляхом. Ваш квиток буде зберігатися у вас на смартфоні, і вам не доведеться друкувати його або їхати за ним. Просто покажіть QR-код контролеру для перевірки.

 

E-podróżnik.pl

E-podróżnik.pl - це польський аналог БлаБлаКар. Цей безкоштовний додаток допоможе вам знайти співпутників для подорожей, доступна польська та англійська версії. До речі, українським сервісом БлаБлаКар теж можна спробувати скористатись в Польщі, адже адже жителі прикордонних із Польщею областей часто займаються організацією поїздок через кордон. 

 

KOLEO

Додаток KOLEO Rozkład jazdy PKP надає інформацію про розклад поїздів, дозволяє скласти маршрут, забронювати та придбати квитки. Додаток доступний на польській і на англійській мові.

 

BusLive

BusLive - це додаток, що дозволяє стежити за рухом громадського транспорту в режимі реального часу. Просто виберіть місто та номер маршруту (автобусу, трамвая), і додаток покаже вам, де знаходиться ваш транспортний засіб.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...