Перейти до публікації

5 порад з оренди автомобіля в Німеччині


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

1. Знати свої права

Кожна людина за законом має 14 днів, щоб розірвати договір оренди після її підписання. При цьому ці правила не поширюються на оренду миль. З іншого боку багато лізингових компаній пропонують добровільне скасування протягом 14 днів.

 

2. Дбайливо ставитися до орендованого автомобіля

Компанія ретельно перевірить автомобіль, коли його буде повернено після закінчення терміну оренди. Машина повинна бути в гарному стані, як при початковій оренді. В іншому випадку можна отримати досить високий штраф, який передбачається під час підписання договору.

 

3. Детально вивчити договір оренди

У різних договорах оренди можуть бути певні обмеження використання автомобіля. Наприклад, чи можете орендар дозволити комусь іншому керувати ним чи самостійно виїжджати за кордон. У ньому також може бути зазначено, який ремонт необхідний і як часто його слід робити.

Також важливо проводити ремонт у авторизованих ремонтних майстернях, зазначених у договорі. Недотримання цих правил означає порушення договору аренды. Лізингова компанія може забрати автомобіль раніше закінчення терміну оренди. За це ще можливо доведеться заплатити великий штраф.

 

4. Скасування до закінчення терміну оренди

Як правило, розірвати договір оренди до закінчення терміну оренди неможливо. При цьому навіть якщо повернути машину раніше, все одно доведеться сплатити частину щомісячної орендної ставки, що залишилася, до кінця терміну оренди.

Єдиний можливий спосіб скасувати договір раніше – знайти когось іншого, хто візьме на себе оренду, що вже діє, до кінця терміну. Зробити це може бути непросто.

 

5. Найкращий спосіб переказати гроші за кордон

Іноді при оренді автомобіля в  Німеччині необхідно внести початковий внесок. Оберіть спосіб найзручніший саме для вам

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...