Перейти до публікації

Перші легальні магазини марихуани будуть відкриті у Швейцарії


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Дозвіл на відкриття двох так званих cannabis dispensaries видано владою у швейцарському кантоні Базель-Ланд. Німецька компанія з виробництва та збуту марихуани Sanity Group стверджує, що це перші подібні заклади в Європі.

Таким чином, компанія спільно зі Швейцарським дослідницьким інститутом ISGF проведе експеримент із контрольованого продажу рекреаційного канабісу. Це зроблено для того, щоб зрозуміти наслідки регульованого доступу до каннабісу з немедичною метою. Отримані результати стануть основою законодавства Швейцарії у сфері обороту марихуани.

У Sanity Group повідомили, що в ході експерименту фіксуватиметься поведінка учасників, пов'язана з вживанням каннабісу, а також їхнє фізичне та психічне здоров'я. Буде проаналізовано соціальні наслідки, особливо для громадської безпеки. В експерименті зможуть взяти участь до 4000 людей.

Спочатку продаж здійснюватиметься через першу торгову точку в Альшвілі, а незабаром з'явиться ще одна в Лієсталі.

Cannabis dispensaries – це точки продажу марихуани з медичною та рекреаційною метою. На відміну від відомих кавошопів, там можна тільки купити, але не можна споживати марихуану.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...