Перейти до публікації

Як запросити європейську допомогу на ремонт вашого будинку?


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Живучи в Іспанії, ви маєте можливість запросити допомогу Європейської комісії до 15 000 € на ремонт вашого будинку або будівлі, в якій розташована ваша квартира.

Йдеться про програму податкових відрахувань, які можуть становити від 20% до 60% вартості ремонту. Термін подання заяви на податкові відрахування за відновлювальні роботи продовжено до кінця 2024 року.

Програму податкових відрахувань поділено на три напрямки. Два призначені для ремонту приватних будинків, а ще одне – для капітального ремонту цілих будівель.

Субсидії на звичайне житло складають від 20% до 40% вартості відновлення, при цьому максимальна сума може досягати 7000€. Субсидії збільшуються до 15 000€ на капітальний ремонт усієї будівлі, або до 60% від суми ремонту.

В рамках житлових субсидій вирахування становить 20% на роботи, пов'язані з покращенням теплообміну у будинках.

Щоб подати заявку на отримання допомоги, вам необхідно звернутися до спеціального центру вашої автономної спільноти Іспанії. Адреси доступних офісів та правила оформлення заявки можна знайти на офіційному сайті ініціативи.

На іншому сайті ви можете скористатися спеціальним калькулятором для розрахунку енергоспоживання вашої будівлі і дізнатися, який у нього потенціал для поліпшення. Це допоможе зрозуміти, чи є у вас шанси отримати вищеописану допомогу.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...