Перейти до публікації

Допомога з житлової підтримки у Відні 2023


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Метою допомоги з підтримки житла у Відні є пом'якшення наслідків додаткового фінансового тягаря, викликаного різким та надзвичайним збільшенням вартості життя, особливо вартості житла, які мають на це право осіб.

Допомога на житло становить 200€ на людину віком 18 років і старше, основне місце проживання якого знаходиться у Відні (згідно з розділом 1 , параграф 7 MeldeG ) або підтвердження основного місця проживання у Відні (згідно з розділом 19a MeldeG ) 2023 р. (хоч один день цього місяця) мав право на одну з наступних пільг:

- Мінімальний рівень безпеки у Відні

- Допомога на житло

- Допомога з страхування від безробіття (допомога з безробіття, екстрена допомога, допомога з авансової пенсії та перепідготовки, допомога з безробіття при отриманні АлВГ)

- Компенсаційна або додаткова допомога від пенсійного страхування

- Допомога з хвороби згідно зі статтею 41 AlVG

Субсидії не зараховуються в рахунок мінімальної соціальної допомоги Відня, житлової допомоги, відповідно до Закону про страхування з безробіття, а також компенсаційної та додаткової допомоги та не впливають на будь-яке право на отримання австрійського громадянства.

 

Терміни та призначення

Допомога на оплату житла виплачуватиметься в період з вересня по жовтень 2023 року. Подавати заяву не потрібно. Під час оплати ви також отримаєте інформаційний лист.

лінк німецькою мовою.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...