Перейти до публікації

Захист прав мігрантів в Нідерландах


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Нідерланди мають намір стати ще безпечнішим для трудових мігрантів. Міністр соціальних справ і праці країни Карієн ван Генніп представила парламенту законопроект, який покликаний запобігти «сумним ситуаціям», з якими стикаються мігранти, змушені працювати в небезпечних умовах і жити в непридатних для життя приміщеннях.

«Надмірне використання та експлуатація трудових мігрантів — кричущий випадок у Нідерландах. В умовах відсутності контракту багато хто з них змушений працювати там, де просто небезпечно, і живе там, де не може почуватися в безпеці. Це не відповідає рівню нашої країни, — впевнена Ван Генніп.

Що зміниться Агентства з працевлаштування тепер зобов'язані будуть отримувати спеціальний Сертифікат доброчесності (VOG), а також внести заставну суму 100 000€ . І це ще не все! Вони також повинні будуть підтверджувати, що виплачують своїм працівникам належну зарплату та справно сплачують податки. Тільки агентства, що відповідають цим суворим вимогам, зможуть продовжувати свою роботу в країні.

Дотримання цих нових правил ретельно контролюватиметься, і за їхнє порушення передбачені солідні штрафи, а у разі невиправності — навіть зупинення діяльності. Так, мігранти отримають додаткові гарантії безпеки та захисту своїх прав у Нідерландах.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...