Перейти до публікації

В Генконсульстві України в Мілані зʼявився перекладач мови жестів


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Відтепер Генеральне консульство України в Мілані обладнане для належного прийому громадян з порушеннями слуху, завдяки успішній реалізації спільного проєкту Міністерство закордонних справ України, Громадський Рух «Соціальна єдність» та криптовалютної біржі Whitebit.

Спеціальне програмне забезпечення «Connect PRO» надає доступ до перекладача жестової мови онлайн. У застосунку є також можливість обміну текстовими повідомленнями, що корисно для тих, хто не володіє жестовою мовою.

«Нове обладнання для спілкування нечуючих українців із консулами — це насамперед про повагу держави до людей, адже послуги МЗС мають бути доступними для всіх. Цей крок на практиці втілює принципи загальнонаціональної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні в межах ініціативи «Без бар’єрів», яку ініціювала перша леді Олена Зеленська», — зазначив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Більше про ініціативу: https://cutt.ly/swmkJW6a

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...