Перейти до публікації

Соціальний тариф на Інтернет в Іспанії


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Для незаможних та пенсіонерів в Іспанії є соціальний тариф на інтернет. За новим законом про телекомунікації такі тарифи зобов'язані пропонувати оператори.

Отримувачі допомоги  Мінімального життєвого доходуIMV можуть отримати за 14,95 € / міс  підключення до інтернету на швидкості 500 Мбіт/с, мобільну лінію з 3Гб даних з необмеженими дзвінками на іспанські мобільні та домашні номери, та домашній номер, також з необмеженими дзвінками. Такі умови пропонуються у тарифі компанії Orange Tarifa Social.

Для безробітних молодих людей, що стоять на біржі праці, Vodafone пропонує мобільну лінію з необмеженими дзвінками на мобільні та фіксовані номери та 30Гб даних за 10€/ міс

MásMovil пропонує тим, хто заробляє менше ніж 900€ на місяць, тарифи від 18 євро на місяць. У деяких регіонах Іспанії вже є особливий “соціальний талон” на доступ до Інтернету, вам потрібно звернусь до вашого соціального працівника в Servicio Sociales.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...