Перейти до публікації

Як зараз доїхати до Берліна з України: найкращі маршрути та лайфхаки?


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Поїздом з України можна доїхати до Польщі, а потім вибирати зручний транспорт до Німеччини. Прямих поїздів із України до Німеччини немає. Поїздом з України можна доїхати до Польщі (Перемишль, Хелм, Варшава), а потім вибирати зручний транспорт до Німеччини.

Однак є ще один лайфхак – як дістатися Берліна з пересадкою у Варшаві. Потяг №67 Київ-Варшава прибуває на станцію Варшава-Східна о 10.11. Через 30 хвилин (10:38) із цієї ж станції вирушає поїзд на Берлін. Прибуває на кінцеву станцію о 16.05.

Разом із поїздом №67 Київ-Варшава прибуває польський поїзд Інтерсіті із Хелма. Їм зазвичай їдуть пасажири, які пересідають із поїзда Київ-Хелм. Тобто можливість дістатися з Києва до Берліна з пересадкою не тільки на поїзді №67.

Загалом із Варшави до столиці Німеччини протягом доби відправляються шість прямих поїздів. Час відправлення: 04:44, 06:39, 08:33, 10:38, 12:39, 16:37. У зворотній бік також є можливість пересадки з поїзда Берлін-Варшава на Хелм та Київ. Рейс ЕС47 Berlin HBF – Warszawa WS вирушає об 11:52, прибуває о 17:16. Потяг на Хелм та Київ вирушає о 17.46.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...