Перейти до публікації

Де дешевше в Європі  подорожувати поїздом ніж літаком?


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Мадрид-Барселона

Це один із найпопулярніших маршрутів серед туристів, а тому між містами курсує багато поїздів. Найшвидшим поїздом дістатися пункту призначення можна всього за 2 години 40 хвилин. При цьому вартість квитка стартує від 9 €. Остаточна вартість залежить від часу бронювання.

 

Прага-Берлін

Дістатися з Праги до Берліна поїздом можна лише за 4 з половиною години. Наразі між країнами курсує від 6 поїздів на день, а вартість квитка починається від 29,90€.

 

Цюріх-Відень

На цьому маршруті курсує 6 прямих поїздів на день, а подорож займає близько 8 годин. Зазначається, що вартість квитка на поїзд обійдеться приблизно на 30% дешевше, ніж переліт.

 

Цюріх-Берлін

Між містами щодня курсує 5 міжнародних поїздів, один із них – нічний, що значно спрощує подорож. Найшвидшим поїздом дістатися пункту призначення можна за 8 з половиною годин, а вартість квитка на поїзди стартує від 49,90 €

 

Варшава-Берлін

Цим маршрутом також курсує 5 прямих поїздів щодня. Поїздка займає зазвичай менше 6 годин. Вартість квитків на поїзди варіюється від 27,90 до 49,90 €.

 

Подорожі потягами коштують дорожче, адже, як правило, на міжнародних маршрутах залучено кілька залізничних компаній. Крім цього, на більшість поїздів потрібно купувати окремі квитки, щоб здійснити пересадку.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...