Перейти до публікації

Програма святкування Дня Валенсійської громади


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Програма заходів у Валенсії на 9 жовтня 2023

процесія параду цього року змінить свій звичайний маршрут через реформу на вулиці San Vicente Mártir

Real Senyera (прапор), яку нестиме мер, знову ввійде до кафедрального собору Валенсії

Розпочнеться святкування у п’ятницю, 6 жовтня, о 19:30, у Палаці Музики, відбудеться традиційний концерт оркестру Валенсії з нагоди 9 жовтня та на честь маестро Серрано.

відкриється середньовічний ринок проводиться з суботи, 7 жовтня, до четверга, 12 жовтня в tramo IX садів Турії, між Квітковим і Виставковим мостами.

Також 7 жовтня, о 20:00 на Plaza de los Fueros відбудеться спектакль відвоювання, організований Федерацією маврів і християн Валенсії.

У неділю, 8 жовтня , Senyera Real  Сеньєра буде представлена на виставці в Кришталевій залі мерії, щоб громадяни могли наблизитися до цієї королівської емблеми.

⏰ 10:00-21:00

А опівдні, о 12:00, Валенсійська федерація маврів і християн організує формування військ з парадом через plaza del Mercado, la avenida de María Cristina y la plaza del Ayuntamiento.

У другій половині дня, о 19:00, на Plaza del Ayuntamiento відбудеться виставка танців, музики та валенсійських пісень.

 

9 жовтня

День 9 жовтня розпочнеться об 11:30 ранку з прийому влади та людей, запрошених на святкування, які організують вихід Real Senyera на вулицю.

У другій половині дня, о 16:00, о 17:00 розпочнеться «XIX В’їзд маврів і християн до міста Валенсії». Цей парад проходитиме вулицями La Paz , Poeta Querol, y Barcas, аж до Plaza del Ayuntamiento та вулиці Marqués de Sotelo.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Гість
Ця тема закрита для подальших повідомлень.
×
×
  • Створити...