Перейти до публікації

22 вересня у багатьох містах Польщі буде безкоштовний проїзд


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Акція відбудеться з нагоди європейського “Дня без автомобіля”

 

Варшава

Без квитків можна буде їздити у трамваях, автобусах, метро, потягах SKM, а також у потягах компанії Koleje Mazowieckie та Warszawskie Koleje Dojazdowe.

 

Краків

Безкоштовний проїзд громадським транспортом (автобуси, трамваї) діятиме для всіх без винятку пасажирів.

 

Вроцлав

Безкоштовний проїзд також поширюється на першу годину користування міськими велосипедами Nextbike.

 

Гданськ і Труймясто

У Гданську 22 вересня безкоштовний проїзд громадським транспортом (трамваї, автобуси) буде для власників гданської Карти мешканця, незалежно від того, мають вони автомобіль чи ні.

 

А от для власників автомобілів право на безкоштовний проїзд поширюватиметься й на потяги POLREGIO та SKM, причому не тільки в Гданську й Труймясті, а й у межах всього Поморського воєводства. Підставою для безкоштовного проїзду буде дійсне свідоцтво про реєстрацію авто. Дозвіл не поширюється на орендовані, службові та лізингові автомобілі.

 

У Гдині 22 вересня кожен пасажир, який є власником або співвласником легкового автомобіля, матиме право на безкоштовний проїзд на всіх лініях, організованих або співорганізованих (171, N1) ZKM у Гдині.

 

Кельце

Громадський транспорт у Кельце буде безкоштовним.

 

Лодзь

У Лодзі, щоб скористатися безкоштовним громадським транспортом 22 вересня (автобуси, трамваї), достатньо взяти з собою свідоцтво про реєстрацію автомобіля.

 

Торунь

Право на безкоштовний проїзд матимуть лише власники автомобілів. Для безплатного проїзду вони повинні мати при собі свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, власником або співвласником якого є, а також посвідчення особи.

 

Бидгощ

Пасажири, які є власниками або співвласниками легкових автомобілів, зможуть безкоштовно користуватися громадським транспортом (трамваї, автобуси).

 

Познань

Всі автовласники зможуть подорожувати на лініях ZTM Poznań (автобуси, трамваї) безкоштовно.

 

Щецин

У громадському транспорті будуть заблоковані валідатори та квиткові автомати.

 

Зелена Гура

У цей день безкоштовним проїздом автобусами MZK (Miejski Zakład Komunikacji) зможуть скористатися всі, хто пред'явить дійсне свідоцтво реєстрації автомобіля або посвідчення водія (паперовий чи електронний документ).

 

Жешув

Громадський транспорт буде безкоштовним для автовласників, які пред’являтимуть дійсне свідоцтво реєстрації транспортного засобу й документ, що посвідчує особу.

 

Люблін

Право на безкоштовний проїзд матимуть автовласники, які пред’являть дійсне свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

 

Ольштин

На День без автомобіля безкоштовно їздити в Ольштині можна буде лише потягами POLREGIO на рейсах, обмежених станціями: Olsztyn Główny – Jonkowo, Olsztyn Główny – Biesal, Olsztyn Główny – Gryźliny, Olsztyn Główny – Marcinkowo, Olsztyn Główny – Barczewo. Пропозиція дійсна для всіх без винятку.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Гість
Ця тема закрита для подальших повідомлень.
×
×
  • Створити...