Перейти до публікації

Кабінет міністрів Німеччини схвалив рекордне підвищення Bürgergeld


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Це хороша новина для людей, які отримують допомогу: федеральний уряд нещодавно оголосив у своєму звіті про мінімальний прожитковий мінімум, що збільшить стандартну ставку громадянської допомоги у 2024 році.

Ситуація стала конкретною 29 серпня, коли федеральний міністр соціального забезпечення Хубертус Хайль оголосив точну суму нової стандартної ставки. А 13 вересня відповідну ухвалу прийняв федеральний кабінет міністрів. Це означає, що збільшення виплат точно відбудеться наступного року – "вирок оголошено і оскарженню не підлягає". Більше того, федеральний уряд оголосив, що стандартна ставка Bürgergeld має коригуватися щороку, щоб відображати динаміку цін.

Для одиноких людей допомога Bürgergeld з 1 січня буде збільшена на 61 євро та становитиме 563 євро. Дорослі, які живуть із партнерами, отримуватимуть 506 євро замість 451 євро. Молоді люди віком від 15 до 18 років отримуватимуть 471 євро замість 420 євро. За дітей з 7 до 14 років виплачуватимуть 390 замість 348 євро.

Для дітей до шести років замість 318 євро нараховуватиметься 357 євро.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...