Перейти до публікації

Нідерланди підвищують штрафи: бюджетні проблеми чи стимул для водіїв?


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

В Амстердамі вирішено підвищити штрафи за невеликі порушення правил дорожнього руху на 10% починаючи з наступного року, незважаючи на рекомендації прокуратури щодо їх зниження.

Такий крок пояснюється необхідністю покрити дефіцит у бюджеті, який був виявлений юстицією Ділан Йешілгез, що йде міністром.

Було проведено аналіз прокуратурою за дорученням міністра, який показав, що деякі штрафи за серйозні порушення правил дорожнього руху, такі як керування у нетверезому стані або перевищення швидкості, здаються досить невисокими порівняно зі штрафами за менш значні порушення. Ця диспропорція викликала занепокоєння громадськості.

Прокуратура запропонувала або зменшити штрафи за легкі порушення, або збільшити більш серйозні, щоб відновити баланс. Проте рішення про підвищення штрафів за незначні порушення було ухвалено з метою зміцнення бюджету та уникнення скорочень, наприклад, у поліцейському департаменті.

Йешілгез наголосила, що таке рішення спрямоване на стимулювання автомобілістів до найсуворішого дотримання правил дорожнього руху.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...