Перейти до публікації

Куди піти з дітьми у Мадриді?


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Мадрид - це місто, яке може запропонувати не лише культурну програму дорослим, а й безліч розваг для дітей. Якщо ви плануєте поїздку до іспанської столиці з вашими малюками, то обов'язково розважте їх і завітайте в нижче вказані локації 👇🏻

Екскурсія стадіоном Сантьяго Бернабеу

Не знайдеться такого хлопчика який не фанатіє від футболу і від таких футбольних ідолів які грали за «Реал Мадрид»

Пориньте в історію футбольної команди у музеї стадіону Бернабеу. Пройдіться ексклюзивними зонами і дізнайтеся все про легендарних гравців та футбольної слави легендарного клубу.

Розташування ТУТ

Білети можна купити за посиланням

ТУТ 

 

Парк атракціонів Warner Bros - це тематичний парк розваг який пропонує безліч різних атракціонів та розваг для відвідувачів різного віку. Тут можна знайти атракціони, засновані на популярних фільмах та мультфільмах, створених студією Warner Bros, таких як супермен, бетмен, том та джеррі тощо.

Розташований у місті Сан-Мартін-де-ла-Вега в Іспанії близько 25 км на південний схід від Мадрида.

Деталі на їхньому сайті  тут 

 

 

Зоопарк Мадрида - це одне із найпопулярніших місць для відвідування з дітьми в Мадриді. Він розташований в парку Каса де Кампо і є домом для більш ніж 6000 тварин з більш ніж 500 різних видів.

Деталі на їхньому сайті тут

 

Акваріум Мадрида - це один із найбільших океанаріумів у Європі, що працює з 1995 року.

Акваріум Мадрида розташований також у комплексі "Каса дель Кампо", в центрі міста, і займає площу понад 8000 квадратних метрів.

Деталі на їхньому сайті тут

 

 

Музей науки і техніки в Мадриді

Хто з нас не мріяв стати космонавтом, а ще хотілось все досліджувати і дізнаватись , ось вам ідеальне місце для того щоб ознайомити дітей з наукою та технікою  яка впливає на наше життя.

Серед експонатів музею можна побачити моделі космічних кораблів, роботів , а також експериментальні зони, де можна самостійно проводити різноманітні наукові дослідження.

Розташований на півночі Мадрида, в районі Sanchinarro.

Деталі на їхньому  сайті тут

 

Centro Cultural de los Niños de Madrid - це унікальне місце в Мадриді, яке призначене спеціально для дітей та підлітків віком від 4 до 14 років. Тут можна відвідати майстер-класи, театральні вистави, концерти, виставки та інші заходи, що проводяться щодня.

Розташування ТУТ

 

 

Дитячий парк Juan Carlos I 

Парк був відкритий у 1992 році і займає площу 160 гектарів. Він був створений у рамках розвитку інфраструктури Мадрида до ХХV Олімпіади, що проводилася у місті у 1992 році.

Парк є великою зеленою зоною, де багато дитячих ігрових та спортивних майданчиків. Тут можна здійснювати прогулянки велосипедами чи роликами. Також тут знаходиться озеро, де можна покататися човнами.

Розташування ТУТ

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...