Перейти до публікації

Важлива інформація для власників собак в Іспанії


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

В Іспанії власники собак повинні оформити цього місяця «спеціальну страховку цивільної відповідальності за шкоду третім особам протягом усього життя тварини», незалежно від породи собаки.

29 вересня в Іспанії набуває чинності новий закон «Про захист прав та благополуччя тварин», який стає національним, а не, як і досі, регіональним. Цей закон вносить нові зміни, які опікуни собак – як їх тепер називатимуть – мають брати до уваги, незалежно від породи, статі та розмірів їх собаки.

Особливістю є те, що всі опікуни, незалежно від особливостей породи їх собаки (безпечний, потенційно небезпечний і собака, призначений для охорони/служби), будуть зобов'язані оформити «страхування відповідальності за шкоду третім особам протягом усього життя тварини». До цього часу цю процедуру мали пройти лише ті, хто мав собаки породи PPP (потенційно небезпечні породи собак). Однак тепер, незалежно від породи, всі собаки повинні бути застраховані.

Ціна на нову страховку варіюватиметься залежно від типу собаки, породи, статі та віку. Страхові компанії вже почали масово продавати страховки. Багато компаній, крім обов'язкової страховки, пропонують включити ветеринарне страхування та страхування у разі смерті тварини.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...