Перейти до публікації

Як безкоштовно отримати квиток за 49 євро завдяки Minijob?


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

В принципі, можливість отримати квиток за 49€ безкоштовно є у всіх людей, які заробляють за допомогою Minijob. Роботодавці можуть покрити витрати на відрядження працівників без сплати податків і відрахувань у фонд соціального страхування.

Це можливо, якщо Deutschlandticket пропонується на додаток до звичайної зарплати. Міні-джобери також отримують вигоду від цього регулювання.

Як пояснює Bundesverband Lohnsteuerhilfevereine (BVL), є певна категорія працівників, які можуть скористатися цією вигідною пропозицією. Це правило поширюється усім міні-джобберов, які перевищують встановлений ліміт заробітку.

Якщо роботодавець оплачує квиток вартістю 49 € на додаток до звичайної зарплати, то це не враховується при розрахунку заробітку. Будь-хто, хто заробляє максимально можливі 520 €  щомісяця в якості міні-джоббера, також може отримати вигоду від цього.

Найголовніше, що статус Minijob зберігається. Це не вважається перевищенням ліміту, а виступає як бонус. Тому можна не переживати за обмеження, що накладаються в даній ситуації.

При цьому варто розуміти, що Deutschlandticket видається лише один раз і не вважається постійним правом для співробітників. На цій особливості окремо акцентує увагу заступник керуючого директора BVL Яна Бауер. Тому розраховувати постійно безкоштовно отримувати квиток за 49€ не варто.

Можна сміливо сказати, що це разова акція. З іншого боку, приємно цілий місяць абсолютно безкоштовно користуватися привілеями проїзного квитка і подорожувати по всій країні не громадським транспортом.

Наразі справа залишається за роботодавцем. Співробітники можуть поставити його перед тим, що їм доступна така можливість. Завжди можна домовитися про те, щоб проїзний квиток був сплачений хоча б на період відпустки.

Багато роботодавців у таких ситуаціях йдуть назустріч своїм співробітникам. Подібне заохочення завжди має в своєму розпорядженні працівників до начальства. Тому вигоду з цього мають обидві сторони.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...