Перейти до публікації

Як потрапити до VIP-залів іспанських аеропортів?


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

У великих аеропортах Іспанії та інших країн зазвичай є VIP-зали, де пасажири можуть чекати на свій рейс, насолоджуючись зручними диванами, робочими місцями для роботи на ноутбуці, шведським столом, зонами для відпочинку і навіть душовими.

Цими залами очікування управляє менеджер аеропортів Іспанії, компанія AENA. У них можна знаходитись максимум 4 години, однак у разі затримки рейсу час продовжується.

Зазвичай VIP-зали можуть відвідувати пасажири, що летять будь-якими авіакомпаніями, проте є й зали очікування, які зарезервовані тільки для пасажирів певної авіакомпанії, як у випадку з Iberia.

Не завжди потрібний пасажир бізнес-класу, щоб отримати доступ до цієї послуги. Фактично, карта Priority Pass має три різні плани членства: standard (89 євро на рік), standard plus (289 євро на рік) та prestige (459 євро на рік). Цей перепустка дає доступ до розкішних залів очікування в 148 країнах, а також включає інші послуги та знижки в аеропортах.

Певні іспанські (і не тільки) банки (наприклад, Caixabank) як метод лояльності надають певні безкоштовні абонементи до VIP-залів.

Королівський автомобільний клуб Іспанії (RACE) дарує учасникам програми RACE Unlimited можливість VIP-залами AENA, з якими у RACE є угода. Послуга поширюється як на людину, яка має членську картку, так і на її супутник. Вартість участі у програмі RACE Unlimited складає 19 € на місяць, що менше, ніж вхід до VIP-зони самостійно.

Можна отримати доступ до VIP-залів AENA на один день, сплативши від 19 до 40 €  залежно від регіону.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...