Перейти до публікації

Де в Познані посмажити шашлики?


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

У столиці Великопольщі можна посиажити барбекю поза власним двором у певних громадських, міських місцях, які призначені для того.

1. Найпопулярніше місце для пікніку в Познані це берег річки Варта.

Організовуючи там пікнік, не забудьте залишити все в порядку. Цього року вздовж річки Варта місто поставило 135 великих контейнерів для скла, змішаних відходів, пластику та паперу, а також 16 бетонних кошиків для попелу та вугілля з мангалу. Вони стоятимуть біля річки до кінця вересня.

2. Можна смажити на грилі на території, якою керують центри спорту та відпочинку Познані – у спеціальних зонах міських купалень на озерах Русалка та Стшешинек.

3. Міська рада зелених насаджень також надає місця, де можна розвести багаття. Визначені зони знаходяться: на галявині для кемпінгу в парку Szelągowski (ul. Nadbrzeże), біля скеледрому на ul. Hlonda тa Szachtach. Про намір запалити ватру необхідно повідомити в ZZM на адресу: reklamia@zzmpoznan.pl.

4. У комунальних лісах також можна розводити багаття, але у встановлених місцях. Дві розташовані на Сважендзкому озері – біля будиночка лісничого та на галявині. Дати можна узгодити за телефоном 512 387 207.

5. Інші місця знаходяться в таких лісах: Дебінський (Dębińskim) біля гастрономічної точки та Марцелінський (Marcelińskim ) біля лісничої хати. Щоб розпалити багаття звертайтесь до адміністраторів за тел.: 505 142 122 (Дембіна), 518 796 513 (Марцелін).

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...