Перейти до публікації

10 найкращих занять у Берліні по неділях


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

1. Відвідати блошиний ринок

Неділя – ідеальний час для відвідування одного з численних берлінських блошиних ринків. Деякі з них відкриті тільки в одну неділю кожного місяця, але багато з них працюють що вихідних, щоб вітати відвідувачів, мисливців за знижками та торговців.

 

2. Поплавати

Влітку, коли погода хороша, у вихідні дні в Берліні обов'язково потрібно вирушити в місцевий відкритий басейн або озеро, щоб поплавати. Кращий спосіб освіжитися на вихідних, зустрітися з друзями та сім'єю. В Берліні є безліч озер, але Ванзеї, Тегелерзеї, Крумме-Ланці і Шлахтензеї вважаються одними з найпопулярніших місць.

 

3. Вирушити в похід

Серед 10 кращих занять у Берліні не можна не відзначити можливість організувати похід. У самому місті є безліч чудових пішохідних маршрутів. Для тих, хто прагне піших прогулянок на цілий день, поряд з Берліном є кілька національних парків, до яких можна доїхати автомобілем або громадським транспортом.

 

4. Відвідати безкоштовно музей

У першу неділю кожного місяця багато музеїв Берліна відкриті, а вхід безкоштовний. Museumssonntag було запущено в 2021 році для залучення відвідувачів у музеї міста по неділях. Загалом у регіоні налічується понад 60 таких музеїв, у яких представлені виставки, присвячені мистецтву, технологіям, науці та історії.

 

5. Вирушити на пізній сніданок

У той час як магазини та супермаркети закриті по неділях, ресторани, бари та паби зазвичай залишаються відкритими. Тому в неділю багато берлінців люблять відвідувати такі заклади.

 

Пізній сніданок входить до 10 найкращих занять у Берліні.

У більшості берлінських районів повно чудових місць для пізнього сніданку. Найпопулярніші з них це Фрідріхсхайн, Пренцлауерберг та Кройцберг.

 

6. Сходити в кінотеатр просто неба

Любителям фільмів точно є чим зайнятися в неділю. У Німеччині було понад 500 кінотеатрів просто неба, багато з яких розташовані в Берліні. Можна з легкістю вибрати онлайн один із 30 столичних кінотеатрів, заздалегідь переглянувши фільми, які там показують.

 

7. Відвідати зоопарк

За хорошої погоди немає кращого місця, ніж зоопарк. Це місце пропонує безліч розваг. У столичному зоопарку налічується понад 20 000 тварин, а розташовується він на 35 гектарах землі.

 

8. Влаштувати пікнік на Темпельхофер-Фельд

Старий берлінський аеропорт Темпельхоф був закритий у 2008 році, але місце, на якому він раніше стояв, з того часу відкрито як популярний громадський парк. У цьому місці часто влаштовують сімейні пікніки і проводять щасливий годинник на природі.

 

9. Сходити в Рейхстаг

Рейхстаг, де знаходиться парламент Німеччини – ще одне історичне місце, яким усі можуть насолоджуватися в неділю. Рейхстаг пропонує спеціальні тури для сімей у неділю, приділяючи особливу увагу пояснення історії будівлі та політики Німеччини таким чином, щоб маленькі діти могли зрозуміти це.

 

10. Відправитися в спа-салон

Найкраще в неділю відвідати спа-салон у Берліні. У місті процвітає оздоровча індустрія. Достатньо виділити зовсім небагато часу, щоб розслабитися і добре відпочити.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...