Перейти до публікації

Фестивалі та свята у серпні у Німеччині


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

У серпні у Німеччині є чим зайнятися: від середньовічних народних свят до міжнародних конкурсів феєрверків

Sommer in Altona, Гамбург

23 липня - 26 серпня

Протягом чотирьох тижнів у парку Вальтер-Меллер у Гамбурзі відбувається фестиваль Sommer in Altona, в рамках якого виконується високоякісна музична програма.

Концерти як місцевих музикантів, так і зарубіжних виконавців відбуваються у традиційному цирковому наметі фестивалю.

 

Машзеєфест, Ганновер

26 липня - 13 серпня

Фестиваль Maschseefest у Ганновері, що стартує наприкінці липня, чекає до двох мільйонів відвідувачів, які прийдуть на набережну озера, щоб насолодитися традиційними літніми святами.

На тлі популярного озера Маш кіоски, ресторани та сцени пропонують відпочиваючим різноманітні розваги, кулінарні вишукування, напої та музику, а у воді відбиваються тисячі різнокольорових вогнів.

 

Ауер Дульт, Мюнхен

29 липня - 6 серпня

Неможливо уявити Мюнхен краще, ніж щорічний фольклорний фестиваль Auer Dult. фестиваль, що йде корінням у середньовіччі, перетворився на яскравий ярмарок і свято баварської культури. Щорічно на площі Mariahilfplatz у районі Ау збирається близько 100 000 відвідувачів

Для дорослих фестиваль пропонує можливість здійснити покупки гончарних виробів, одягу, предметів домашнього вжитку та антикваріату, насолоджуючись пивом чи свіжими пельменями на пару.

 

Tanz im August, Берлін

9–26 серпня

Один із найзначніших у світі фестивалів сучасного танцю Tanz im August (Танець у серпні) приваблює артистів та виконавців з усього світу для демонстрації своїх виступів у столиці.

У рамках фестивалю буде представлений широкий спектр сучасних танцювальних спектаклів, майстер-класів та заходів, що демонструють новаторську хореографію та передові танцювальні роботи як відомих, так і артистів-початківців.

 

Фестиваль яблучних вин, Франкфурт-на-Майні

11–20 серпня

На площі Roßmarkt, розташованій у Старому місті, відвідувачі можуть скуштувати найкращі регіональні яблучні вина і навіть унікальні коктейлі з яблучного вина.

«Еббельвою», як його називають місцеві жителі, вже багато століть є улюбленим напоєм у Гессені, який часто п'ють як у чистому вигляді, так і змішуючи з мінеральною водою або лимонадом.

 

Фольклорний фестиваль Gäuboden, Штраубінг

11-21 серпня

Під час фестивалю на відвідувачів чекають різноманітні розваги, включаючи традиційну народну музику, танцювальні вистави, ярмаркові атракціони, ігри та феєрверки.

 

Schlössernacht

Потсдам

18–19 серпня

В один із серпневих вихідних днів у палаці та парку Сансусі в Потсдамі пройде «Потсдамська ніч Шльоссернахт», або «ніч замків».

Цього року тема вікенду – «Голландія в Потсдамі», і все навколо буде прикрашено квітучою, барвистим і «помаранченою» пишнотою.

 

Flammende Sterne,

парк Scharnhauser в Остфільдерні, Баден-Вюртемберг

25-27 серпня

Конкурс «Flammende Sterne» – це знаменитий міжнародний конкурс феєрверків, який демонструє майстерність найкращих піротехніків світу.

Кожного фестивального дня проводиться одна конкурсна вистава, журі оцінює її та присуджує бали.

Кожне з трьох вистав проходитиме о 22:15 щодня, триватиме близько 20 хвилин і передуватиметься захоплюючим 15-хвилинним лазерним шоу.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...