Перейти до публікації

Оподаткування українських транспортних засобів у Німеччині


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Німецька митна служба опублікувала роз'яснення щодо оподаткування авто з українськими номерними знаками.

— Пам'ятку українською можна завантажити на сайті: www.zoll.de

— Зразок податкової декларації авто (формуляр 3820) українською мовою на тому самому сайті під назвою Formular 3820_ukrainisch.

Короткий підсумок документа:

Особи, які володіють українським авто та причепом до нього, ввезені до Німеччини як країна тимчасового захисту, звільняються від сплати транспортного податку з моменту перетину кордону строком до одного року. У разі повторного перетину кордону відлік річного терміну починається знову після повернення до країни.

Звільнення від оподаткування не діє, якщо автомобіль використовується з комерційною метою, або якщо постійним місцем перебування автомобіля є Німеччина.

Після одного року автомобілі підлягають оподаткуванню у Німеччині. За кожен повністю чи частково проведений країні день митне управління стягує податок, сума якого розраховується виходячи з податкової картки.

Слід самостійно звернутися до органів митного управління, відповідальних за стягнення податків. Взяти заповнену податкову картку на транспортний засіб (формуляр 3820).

З питаннями щодо оподаткування допоможуть контактні пункти з питань податку на транспортні засоби митної адміністрації. Найближчий контактний пункт можна знайти, ввівши свій поштовий індекс на сайті. https://www.zoll.de/DE/Service/Dienststellensuche/KfzSteuer/Schritt_02/_function/Dienststellenfinder_Anliegen_KFZ_Formular.html

А також на гарячій лінії центрального транспортного інформаційного центру митниці: +49 351 44 834-550. Пн-пт 08:00 – 17:00.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...