Перейти до публікації

Важлива інформація для українців, які тимчасово проживають на території Австрії!


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

 Інформуємо, що для отримання документів про базову середню, повну загальну середню та професійну (професійно-технічну) освіту та додатків до них випускникам, які тимчасово перебувають за межами України, необхідно подати заяву до закладу загальної середньої освіти / професійної (професійно-технічної) освіти, який закінчив випускник.

Заява (її сканована копія чи фотокопія) подається одним із батьків, опікуном, іншим законним представником здобувача освіти або повнолітнім здобувачем освіти у паперовій або електронній формі, відповідно до зразка, завантажити який можна за посиланням: https://bit.ly/46WOv3d

Вручення документів про освіту випускникам або їх законним представникам здійснюватиметься Посольством під розписку на підставі документів, які посвідчують особу.

У разі, якщо заявником або законним представником протягом 6 місяців з дня отримання Посольством документів про освіту з тих чи інших причин документ про освіту отримано не буде, такі документи будуть повернуті закладу освіти, який їх видав.

Більш детальну інформацію можна переглянути за таким посиланням: https://bit.ly/44vUHxd

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...