Перейти до публікації

Найкращі аквапарки Каталонії


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Water World (Льорет де Мар)

Ідеальне місце для всієї родини, щоб охолонути, розслабитися та повеселитися! Водні гірки, хвильові басейни, дитячі ігрові зони для малечі. Всередині парку є кілька ресторанів, кафе, місця для пікніків, солярії та зелені зони для відпочинку

➡️ КУПИТИ КВИТКИ 

 

Illa Fantasía (Villasar de Dalt)

Тут є 3 величезні басейни, приголомшливий спектр водних атракціонів та спеціальна зона для дітей. І найважливіше – зона гриль та пікніка. Більш ніж 22 водні атракціони для дітей різного віку.

➡️КУПИТИ КВИТКИ 

 

Aqualeón (El Vendrell)

Чи є найкращий спосіб втекти від іспанського сонця, ніж поєднувати освіжаючі бризки води та вітер? Aqualeon знаходиться поряд з національним парком, так що зможете насолодитися прохолодою та свіжим повітрям.

Тут ви знайдете гірки для змагань на випередження, водні американські гірки, а також розваги для найменших.

➡️ КУПИТИ КВИТКИ 

 

Marineland (Palafolls)

Marineland Catalunya - це аквапарк та дельфінарій. У цьому аквапарку, що підходить для всієї родини, на вас чекає незабутній день розваг для всіх вікових груп з гірками та дитячими басейнами, а також шоу з дельфінами та тюленями.

➡️ КУПИТИ КВИТКИ 

 

Aquopolis (La Pineda)

Найкращий аквапарк у провінції Таррагона з 1987 року. Є різні зони для будь-якого віку з гавайською тематикою, велика зелена зона для пікніка, 4 басейни, та понад 20 атракціонів. Крім того, парк має великий відкритий спа-центр площею 450 м², та природний піщаний пляж, який дозволить відчути себе на чудових пляжах Гаваїв. Також для найменших є велика дитяча зона площею 4000 м².

➡️КУПИТИ КВИТКИ 

 

PortAventura Costa Caribe Aquatic Park

Більше 17 атракціонів та 50 000 м2 водних розваг. Це ідеальне місце, щоб розслабитися та відпочити! Насолоджуйтеся гірками, водними атракціонами та басейнами в Карибському тематичному аквапарку при легендарному Порт Авентура, за півтори години їзди від Барселони. А після активного дня вирушайте на обід чи вечерю в однин із сімейних ресторанів.

➡️КУПИТИ КВИТКИ 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...