Перейти до публікації

Алгоритм дій якщо дитина народилась у Франції


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

(Переслано з коментарів у Фб)

1. Берете документи з лікарні, свій паспорт та прописку і робите свідоцтво про народження в томі місці де ви народжували ( лікарня)

2. Відсилаєте свідоцтво про народження дитини та заповнюєте бланк для прив‘язування дитини до вашого досьє в assurance maladie, додаєте свою медстрахівку.

3. Берете свідоцтво народження дитини їдете в апеляційний суд і ставите на ньому апостиль. Потім з цим документом ( свідоцтво з апостилем) своїм паспортом, фото дитини їдете в Посольства ( жива черга понеділок або п’ятниця з 10:00-13:00) На місці пишете заяву на громадянство дитині, вклеюєте фото в свій паспорт та робете переклад свідоцтва ( переклад коштує 75€) всі документи будуть готові за три тижні.

4. CAF обираєте розділ що у вас змінилися обставини, народження дитини, завантажуйте свідоцтво дитини і ви будете отримувати допомогу.

5. Ви також маєте право на виплати в Україні навідь якщо дитина народилась за кордоном. Але ці документи потрібно подати до року дитині на тереторії України. Подати нажаль може тільки мати.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...