Перейти до публікації

В Іспанії настає день страйку: плануйте свій маршрут на ці дні


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Профспілкові залізничні працівники Іспанії оголосили про страйк, який пройде у шести провінціях, включаючи Барселону, 19 та 21 липня. Страйк торкнеться роботи залізничного транспорту, можливі пікети.

Співробітники, які працюють на Національній мережі іспанських залізниць (Renfe) та у державній компанії з управління залізничною інфраструктурою ADIF у провінціях Барселона, Кантабрія, Малага, Оренсе, Севілья та Вальядолід, підтримають страйк. Причиною стали незадоволеність умовами праці, зовнішнім субпідрядом з боку роботодавців, а також погіршенням якості залізничного сервісу.

Незрозуміло, наскільки активно приєднаються до страйку інші працівники, але ця дія, швидше за все, призведе до деяких порушень, особливо в залізничному транспорті, що надаються Renfe.

Можливі демонстрації робітників у великих транспортних вузлах, таких як залізничні станції, або біля будівель державних офісів під час страйку. Після її завершення можливі затримки у роботі залізничного транспорту, оскільки послуги буде повернено до нормального режиму роботи.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Гість
Ця тема закрита для подальших повідомлень.
×
×
  • Створити...