Перейти до публікації

У Нідерландах восени розпочнеться новий етап вакцинації від COVID-19


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Цього року восени, можливо в жовтні, в Нідерландах розпочнеться новий тур вакцинації проти COVID-19 для медичних працівників і людей, які схильні до високого ризику захворювання на коронавірус SARS-CoV-2.

Це випливає із заяви міністерства охорони здоров'я країни. При цьому точну дату початку вакцинації поки не визначено. Планується використовувати вакцину mRNA, адаптовану для боротьби з підвидом Omicron XBB, який зараз активно циркулює.

До осіб, яким запропонують щеплення, належать дорослі та діти з групи підвищеного ризику, включаючи осіб з порушеннями імунної системи, а також дорослі з груп, яким щороку пропонують вакцину від грипу.

Щеплення від COVID-19 вже доступні для вагітних жінок, які можуть пройти вакцинацію починаючи з 22 тижня вагітності. Крім того, в залежності від особистих обставин деякі групи осіб можуть мати право на додаткову дозу вакцини, наприклад, якщо вони мають медично вразливі члени сім'ї.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...