Перейти до публікації

Діти до 12 років можуть безкоштовно подорожувати громадським транспортом в Утрехті влітку


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

У провінції Утрехт дітям до 12 років пропонується безкоштовна подорож регіональним громадським транспортом протягом літніх канікул.

Про це у п'ятницю оголосила Провінція Утрехт.

Програма поширюється на автобуси та трамваї, керовані компанією U-OV, а також на автобуси, керовані компанією Syntus Utrecht. Придбання електронного квитка або реєстрація за допомогою OV-chipcard не потрібне — діти можуть сісти в автобус або трамвай. Схема не поширюється на залізничне сполучення у провінції.

Програма розпочалася у суботу, 8 липня, і триває до кінця літніх канікул у регіоні 20 серпня. Однак є умова — дітей має супроводжувати дорослий, і не більше трьох дітей на одного дорослого можуть подорожувати безкоштовно.

Амстердам оголосив у травні, що всі діти віком від 4 до 11 років зможуть безкоштовно користуватися міським громадським транспортом, починаючи з 22 липня. Ця програма включає автобуси, трамваї та метро, керовані компанією GVB, і триватиме до 30 листопада.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...