Перейти до публікації

У Барселоні відкрився новий музей


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Барселона із 1 липня поповнилася ще одним музеєм. Називається він Mater і розташовується у старовинній будівлі району Борн. Та не в простому, а в будівлі з великою історією, що хвилює.

Кажуть, що під ним розташовується безліч тунелів, у яких у XIII столітті ховався знаменитий каталонський розбійник Жоан де Серральонга. А 1976 року воно було перетворено на художню галерею, що носила ім'я того самого розбійника

Будівлю відновила архітектор Валентина Асінарі ді Сан Марцано, яка разом зі своєю дочкою Таїфою вирішила назвати новий музейний проект Mater та перетворити його на ще один центр культурного життя центру Барселони. Він відчинив свої двері 1 липня. Повна його назва звучить так: Mater. Casa Museu de la Plaza de l'Oli.

Постійна виставка Mater розповідатиме 700-річну історію місцевої архітектури, а якщо бути точнішою за архітектуру району Борн. Виставки, які об'єднують роботи художників, які працювали в цьому районі та надихалися їм, теж будуть проводитися.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...