ОксанаДих Опубліковано: 1 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2022 Здравствуйте, как узнать какие земли ещё принимают? И где возможно найти соц жильё? Мы семья из Харькова 7 человек: 3 ребенка, бабушка 82 года и 3 женщины. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Yan Опубліковано: 2 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2022 11 годин тому, ОксанаДих сказав: Здравствуйте, как узнать какие земли ещё принимают? И где возможно найти соц жильё? Мы семья из Харькова 7 человек: 3 ребенка, бабушка 82 года и 3 женщины. Здравствуйте. Всю эту информацию можно найти прочитав наш пост об актуальной ситуации по приему украинцев в Германии. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Ася Опубліковано: 11 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2022 Добрый день, столкнулись с проблемой кауциона на квартиру. Орендодатель просит заплатить кауцион и после этого отдаст ключи, но мы на Джобцентре и когда заплатят не знаю Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 12 серпня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2022 17 часов назад, Ася сказал: Добрый день, столкнулись с проблемой кауциона на квартиру. Орендодатель просит заплатить кауцион и после этого отдаст ключи, но мы на Джобцентре и когда заплатят не знаю Добрый день, Вам необходимо написать в Джобцентр (на электронную почту) и рассказать об этой ситуации Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Viacheslav Опубліковано: 29 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2022 Добрый день подскажите пожалуйста. У нас такая ситуация, в доме проживают 5 человек, каждый примерно получает по 300 евро на оплату аренды. Но сейчас два человека планируют уехать. Будут ли получать оставшиеся 3 человека по прежнему компенсацию на аренду этого жилья, если арендодатель согласен временно на меньшую аренду, пока не найдет других двоих жильцов? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Yuriy Опубліковано: 29 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2022 Добрый день, Данный вопрос вам необходимо задать менеджеру джобцентра, который вас сопровождает. При чем желательно, заранее, описав полностью ситуацию. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Andrii K Опубліковано: 18 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2022 Добрый вечер! Дайте , пожалуйста, таблицу по суммам на жилье в зависимости от количества человекдля Штутгарта Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 21 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2022 В 18.11.2022 в 19:53, Andrii K сказал: Добрый вечер! Дайте , пожалуйста, таблицу по суммам на жилье в зависимости от количества человекдля Штутгарта Добрый день, расчет суммы компенсации жилья в Германии одинаковый независимо от города. Сумму можно посмотреть здесь Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Анна14021402 Опубліковано: 18 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2023 Добрий день. Підкажіть, будь ласка, як працює оплата кауціону через джобцентр? Якщо за нас внесе джобцентр заставу у розмірі 3700, а ми будемо виплачувати по 100 євро щомісяці в джобцентр цей кредит, то за рік виплатимо 1200 євро. І раптом захочемо повернутися в Україну. Орендодатель, наприклад, за якихось умов не поверне нам 3700, мотивуючи якоюсь поломкою. То як буде? Решту суми 2500євро джобцентр вирахує з нас? Тобто, ми маємо сплатити 2500євро джобцентру? Дякую. Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 18 січня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 18 січня 2023 1 час назад, Анна14021402 сказал: Добрий день. Підкажіть, будь ласка, як працює оплата кауціону через джобцентр? Якщо за нас внесе джобцентр заставу у розмірі 3700, а ми будемо виплачувати по 100 євро щомісяці в джобцентр цей кредит, то за рік виплатимо 1200 євро. І раптом захочемо повернутися в Україну. Орендодатель, наприклад, за якихось умов не поверне нам 3700, мотивуючи якоюсь поломкою. То як буде? Решту суми 2500євро джобцентр вирахує з нас? Тобто, ми маємо сплатити 2500євро джобцентру? Дякую. так, ви маєте повернути ці гроші у Джобцентр Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Анна14021402 Опубліковано: 18 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2023 1 година тому, Alona сказав: так, ви маєте повернути ці гроші у Джобцентр Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Anna Mykolaiivna Опубліковано: 22 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 травня 2023 Доброго дня. Підкажіть будь ласка, я з дитиною живу у квартирі, оплачує ДЦ., отримую стандартні виплати, на дитину є велика затримка. Хочу вийти на роботу. Питиння- якою має бути моя зарплата, щоб ДЦ перестав оплачувати моє житло? Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 22 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 22 травня 2023 1 час назад, Anna Mykolaiivna сказал: Доброго дня. Підкажіть будь ласка, я з дитиною живу у квартирі, оплачує ДЦ., отримую стандартні виплати, на дитину є велика затримка. Хочу вийти на роботу. Питиння- якою має бути моя зарплата, щоб ДЦ перестав оплачувати моє житло? Ваша зарплата має бути більшою за прожитковий мінімум у Німеччині 1 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.