Перейти до публікації

Недорогі магазини продуктів та одягу в Німеччині


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Недорогі магазини продуктів в Німеччині

 

Penny. Пропонує великий вибір продуктів, у тому числі свого виробництва. Під своєю маркою Пенні випускає органічні продукти і готові напівфабрикати та інші вироби. Є відділ з великим асортиментом вина.

Netto. Крім продуктів тут можна знайти комплекти постільної білизни, одяг та інструменти, садові декорації. Як і Aldi, мережа ділиться на дискаунтери Netto Marken і Netto Supermarkt.

NP-Markt. Кожен продукт тут проходить строгу перевірку якості, також контролюється свіжість та терміни. У тому числі мережа пропонує свою продукцію за доступнішими цінами.

Aldi. У Німеччині працюють два різні магазини, що належать цій компанії. Aldi Süd і Aldi Nord — в них можна закупити будь-яку продукцію, гігієнічні приналежності та багато іншого. Мережа часто пропонує знижки.

Norma. Тут ви знайдете як стандартні товари харчування в невеликому асортименті, так і велика різноманітність товарів для дому, меблі, техніку. Мережа Norma тримає винні магазини.

Lidl. Дуже популярний на території Німеччини і пропонує багато категорій товарів від продуктів до парфуму та техніки.

Турецькі ринки. Їх можна знайти у багатьох містах федерації. Наприкінці дня овочі та фрукти за зниженою ціною. У столиці знаходиться найпопулярніший ринок під назвою Maybachufer.

 

Недорогі магазини одягу в Німеччині

 

Primark. Великий вибір одягу для будь-якого віку. Також є сезонне взуття, капелюхи та нижня білизна. Додаткові товари представлені у виді парфумів, косметики та різноманітних аксесуарів. Є невеликий вибір білизни для дому, пледів і накидок на крісла.

Такко. Мережа займається пошиттям та продажем сучасного одягу. Товари представлені для всієї родини від немовляти до дорослого.

NKD. Більшість товарів - одяг. Але додатково є вибір взуття, аксесуарів, білизни. Запропоновано невеликий вибір текстилю, товарів для спорту, вечірок та відпочинку.

TK Maxx. Магазин для аутлетів з філією по всій країні. У певні періоди знижки на популярні бренди тут можуть досягати 80%.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...