Перейти до публікації

Пальне в Польщі стане дешевше


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Orlen ухвалив значні літні знижки на пальне. Президент концерну Orlen Даніель Обайтек підтвердив сьогодні, 23 червня, що рішення про літні знижки цін на пальне вже прийнято.

Усі учасники програми лояльності Orlen Vitay, ймовірно, зможуть отримати знижку в 0,30 злотого за кожен літр дизельного пального та бензину. Однак знижка буде застосовуватися до лімітованого об’єму пального. Акція діятиме на чотири заправки, до 50 л пального кожна.

Мережа заправок Circle K не має наміру чекати на кроки конкурентів і вже надає своїм клієнтам знижку на будь-яке пальне miles і milesPLUS. Уже сьогодні, 23 червня, мережа запровадить знижку у 0,50 злотих за літр, яка буде діяти з 14:00 до 17:00 на майже 400 АЗС у всій Польщі.

Натомість із 17:00 сьогодні до неділі, 25 червня, в рамках чергової акції Summer Weekends власники автівок можуть заправлятися будь-яким пальним зі знижкою у 0,35 злотого за кожен літр. Знижки також діятимуть у кожні наступні святкові вихідні, з п’ятниці до неділі, до 3 вересня. Знижка поширюватиметься на максимум 85 л під час однієї заправки.

ЗМІ

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...