Перейти до публікації

В Нідерландах зменшиться фінансова допомога на дітей


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Щоквартальна допомога на дітей зменшиться на тлі зниження цін на енергію. Щоквартальна допомога на дітей, відома як «kinderbijslag», незабаром зменшиться на 3%.

Це рішення обумовлено зниженням цін на енергоносії, що впливає на індекс споживчих цін.

Важливо, що це рішення стосується лише щоквартальних виплат на дітей і не впливає на субсидії на дитячий садок або післяшкільне навчання.

Ви пам'ятаєте, як минулого року через війну в Україні ціни на енергію злетіли, викликавши рекордне зростання інфляції. Тоді "kinderbijslag" збільшився більш ніж на 16%.

Сьогоднішні новини можуть стати неприємним сюрпризом для багатьох сімей. Уряд уважно вивчатиме ситуацію і в серпні ухвалить рішення про подальші кроки.

Допомога для сімей з дітьми до 6 років зменшиться на 8,06 €, склавши 261,70 €. Для сімей з дітьми віком від 6 до 11 років субсидії знизяться на 9,97 € до 317,77 €. А для тих, хто має дітей віком від 12 до 18 років, виплати зменшаться на 11,52 € до 373,85 €.

Ці зміни набудуть чинності з 1 липня цього року. Але не варто забувати, що на початку наступного року розміри дитячої допомоги будуть знову скориговані відповідно до середнього рівня цін.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...