Stand4Peace Опубліковано: 30 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2022 ВИ З УКРАЇНИ І ЗАРАЗ ЖИВЕТЕ В РЕЙНЛАНД-ПФАЛЬЦІ? ЗЕМЛЯ РЕЙНЛАНД-ПФАЛЬЦ ПРОСИТЬ ВАШОЇ ПІДТРИМКИ! Ми пропонуємо вам можливість працювати вчителем або вихователем в школі. Діти та молодь з України, які приїхали до Рейнланд-Пфальцу, можуть продовжити тут шкільну освіту і негайно піти до місцевої школи. Ми з нетерпінням чекаємо вашої співпраці! У ВАС Є • ступінь німецької мови як іноземної або філології іноземної мови? • Українські, німецькі та/або інші мовні навички? • жодна з цих кваліфікацій, але хотіли б взяти на себе завдання по догляду? НАМ ПОТРІБЕН ПЕРСОНАЛ • для навчання учениць та учнів-біженців з України українською та німецькою мовами. • для нагляду та підтримки. ВИ ЗАЦІКАВЛЕНІ В ЦІЙ ДІЯЛЬНОСТІ? БУДЬ ЛАСКА, НАДІШЛІТЬ ЕЛЕКТРОННИЙ ЛИСТ ЗА АДРЕСОЮ:Schule.Ukraine@add.rlp.de (Будь ласка, повідомте нам в електронному листі, чи хотіли б ви працювати вчителем або вихователем. Будь ласка, вкажіть своє повне ім'я, поточну адресу проживання та номер телефону як контактні дані.) АБО ЗАТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ: 06131/166200 Дуже вам вдячні! Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Світлана кешеля Опубліковано: 1 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2022 Я є Українка, практичний психолог. Працювала керівником відділу освіти молоді та спорту. Шукаю роботу в Німеччині, можу навчати дітей біженців Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
AGO Опубліковано: 2 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2022 9 часов назад, Світлана кешеля сказал: Я є Українка, практичний психолог. Працювала керівником відділу освіти молоді та спорту. Шукаю роботу в Німеччині, можу навчати дітей біженців Здравствуйте! Попробуйте просмотреть предложенные вакансии в этой теме, возможно какая-нибудь из них вас заинтересует!https://uainfo.eu/topic/138-poisk-raboty-kursov Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Олена Шиндеровська Опубліковано: 5 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2022 Доброго дня! Я проживаю в даній місцевості, маю вищу освіту, надіслала на вказану адресу листа, та нажаль відповіді не отримала Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Alona Опубліковано: 6 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2022 13 часов назад, Олена Шиндеровська сказал: Доброго дня! Я проживаю в даній місцевості, маю вищу освіту, надіслала на вказану адресу листа, та нажаль відповіді не отримала Спробуйте зателефонувати за номером: 06131/166200 Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Tamara Grankina Опубліковано: 25 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2022 Доброго дня! Мене звуть Тамара Гранкіна. Я вчитель хімії, навчаю дітей вже більше 30 років. Маю великий досвід якісної підготовки учнів до іспитів в вищі навчальні заклади як в Україні, так і в країнах Європи. Маю звання "Заслужений вчитель України". Останні 5 років працюю тільки онлайн. Зараз живу у Словенії. Готова працювати з учнями онлайн в групах або індівідуально. Можу вести уроки українською або російською мовами. Як що вам потрібні такі співробітники, то буду рада співпрацювати з вами. tmgrankina1@gmail.com Цитата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах Більше способів поділитися...
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.