Перейти до публікації

Україномовний сімейний лікар у Польщі. Де знайти?


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Українці можуть безкоштовно отримувати медичну допомогу на території Республіки Польща. Сімейний лікар може виписувати рецепти, електронний лікарняний лист та направлення до профільного спеціаліста (за потреби). Отримувати медичну допомогу у лікарнях загальної медицини можна після підписання декларації з лікарем.

Шукати україномовного лікаря можна на сервісах:

znanylekarz.pl — сервіс для пошуку лікарів в Польщі. Тут можна отримати інформацію про напрямки діяльності та місце знаходження терапевта. Для українців доступна функція «Безкоштовна медична допомога для біженців з України». Натиснувши на цю кнопку, ви побачите перелік всіх україномовних лікарів та інформацію про них.

medicover.pl — цей сервіс створено для підбору лікарів в Польщі. Ви не зможете окремо сортувати лікарів за мовою. Проте на порталі найбільша база медичних спеціалістів, що дозволить ознайомитись з усіма спеціалістами, з якими можна підписати декларацію.

veritamed.com — це мережа лікарень у Польщі. На сайті доступний окремий розділ за напрямками. Ви можете обрати розділ «Сімейний лікар» та знайти спеціаліста, який розмовляє російською або українською мовами.

Після підписання договору з терапевтом ви зможете звертатись до нього в будь-який час для отримання кваліфікованої медичної допомоги. Саме сімейний лікар встановлює попередній діагноз, виписує направлення до профільного спеціаліста, якщо в цьому є потреба.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...