Перейти до публікації

У Німеччині стартує літній розпродаж квитків за 10€


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Найбільший залізничний оператор Німеччини Deutsche Bahn пропонує усім мешканцям Німеччини скористатися унікальною можливістю та придбати квитки на потяги перевізника з великою знижкою. У межах спеціальної пропозиції квитки ICE можна купити всього лише за 9,90 євро. Пропозиція охоплює залізничні маршрути потягів IC і ICE. При цьому купити квитки за зниженими цінами можна буде виключно у період із 11 червня по 31 липня 2023 року.

Упродовж цих декількох тижнів компанія планує продати приблизно мільйон квитків – принаймні саме стільки перевізник готовий запропонувати за акційними цінами. Важливо, що придбані зі знижкою квитки залишатимуться чинними для поїздок протягом усього літа. Акція покликана привернути увагу пасажирів до мандрівок потягами IC та ICE.

Скористатися квитком за 9,90 євро можна переважно під час короткотривалих поїздок між прилеглими населеними пунктами. Наприклад, якщо вам потрібно добратися з Лейпцига до Дрездена чи з Кельна до Дюссельдорфа або поїхати з Гамбурга до Бремена або з Мюнхена до Аугсбурга. При цьому з квитком можна пересуватися всіма доступними напрямками та здійснювати будь-яку кількість пересадок у межах короткотривалих рейсів.

Зверніть увагу, що можливості користуватися швидкісними потягами та потягами далекого сполучення з квитком за 9,90 євро не пропонується. Тим не менш, власники карток Bahncard (25 та 50) можуть отримати додаткову знижку на залізничні квитки Deutsche Bahn у розмірі 25% і, завдяки цьому, знизити вартість своєї подорожі навіть на великі відстані до 7,40 євро.

Квитки зі знижкою від Deutsche Bahn можна придбати будь-яким із трьох запропонованих способів:

- На сайті Deutsche Bahn.

- У новому мобільному додатку перевізника Next DB Navigator. Мобільний застосунок доступний для Google і Apple.

- На вокзальних станціях у пунктах обслуговування.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...