Перейти до публікації

За що можна отримати штраф на пляжах Польщі?


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

Заборонення куріння та сміття

Куріння на пляжах заборонено, оскільки існують спеціальні місця для куріння, розташовані віддалено від загальних зон відпочинку. Штрафні санкції також передбачені за викидання сміття та недопалків на територію пляжу, а не до сміттєвих баків. За порушення цих правил передбачені штрафи від 500 до 1000 злотих, повідомляє представник міської поліції у Сопоті, Томаш Душа.

Обмеження на алкоголь

Вживання алкоголю на пляжі дозволено, якщо правила не забороняють його. Однак, якщо під впливом алкоголю поводитися агресивно, це може призвести до нарахування штрафу.

Намет на берегу моря

Розкладання наметів біля моря заборонено, оскільки така дія вважається порушенням закону в Польщі. Згідно з польським законодавством, пляж є місцем, що перебуває під власністю морського уженду.

Заборона в'їзду на пляжі на приватному транспорті

В'їзд автотранспорту, включаючи автомобілі, мотоцикли та квадроцикли, на пляж категорично заборонено. За порушення цього обмеження передбачено штраф у розмірі від 50 до 500 злотих.

Заборона голого засмагання

Згідно з законом, за засмагу у костюмі Адама та Єви можна отримати штраф у розмірі 500 злотих. Однак, перед тим як офіційні особи нарахують такий штраф, вони повинні бути повідомлені про публічне порушення з боку третіх осіб. Для тих, хто бажає засмагати без одягу, існують спеціальні нудистські пляжі.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...