Перейти до публікації

"Нова пошта" відкривається у Чехії


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

"Нова пошта" у Чехії відкривається 5 червня. Український сервіс доставки "Нова пошта" до Чехії запускає надання послуг з 5 червня 2023 року.

Перше відділення відкривається на Прага 4 (адреса Praha 4 Pod Višňovkou 1664/29). Друге відділення буде на Празі 8, метро Флоренц.

Клієнти компанії зможуть надсилати документи, посилки та навіть вантажі з українських міст до Чехії. Надсилання буде можливе як у відділення, так і за адресою.

"Нова пошта" в Чехії розмовлятиме і українською, і чеською мовами, - наголошується на сторінці представництва в ЧР. Доставка від 5 днів. Вартість документів та посилок до 2 кг – 200 крон. Нова пошта зазначає, що кур'єр приїде до будь-якої точки Чехії. Виклик можна оформити онлайн через сайт Nova Post або через мобільний додаток.

У заявці докладно описати зміст відправки, оцінну чи ринкову вартість кожної речі. Якщо зазначена вартість відрізнятиметься від оціночної, митна служба може провести переоцінку та нарахувати додаткові митні платежі.

Сплатити митні платежі потрібно при отриманні посилки на відділенні, пошти або за адресою.

З прикладами як порахувати вартість посилки з урахуванням мита можна ознайомитись на сторінці Nova Post у Чехії. Сума оголошеної вартості впливає на митні платежі, які можуть бути нараховані після перетину  кордону. Тому сума оголошеної вартості має дорівнювати ринковій вартості посилки.

Якщо працівник митної служби виявить, що зазначена у декларації вартість посилки відрізняється від реальної, він може затримати посилку на кордоні, переоцінити відправку та нарахувати митні платежі за ринковою вартістю.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...