Перейти до публікації

Словаччина запровадить прикордонний контроль з Польщею


Mykola_

Рекомендовані повідомлення

З 24 травня до 8 червня Словаччина знову запроваджує контроль на внутрішніх сухопутних кордонах з Австрією, Чехією, Угорщиною та Польщею, а також у всіх аеропортах.

Речниця Прикордонної служби лейтенант Анна Міхальська попередила, що особи, які планують подорожі з 24 травня по 8 червня цього року з Польщі до Словаччини, обов’язково повинні мати з собою посвідчення особи або паспорт.

Міхальська повідомила, що прикордонний контроль здійснюватиметься з 24 травня по 8 червня на всіх наземних і повітряних пунктах пропуску. Запровадження контролю пов’язане з Міжнародною конференцією з безпеки Globsec 2023, яка проходитиме в цей час у Братиславі.

Словацька сторона заявила, що польсько-словацький кордон можна перетинати лише у встановлених місцях. На сухопутному кордоні будуть чинними 22 пункти пропуску. Повітряні пункти пропуску будуть відкриті в аеропортах: Братислава, Кошице, Попрад, Пешани, Сляч, Жиліна, Пр’євідза, Нітра та Ясна.

ЗМІ

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...