Перейти до публікації

У Варшаві можна записати дитину до літнього табору


Sofia_Petrenko

Рекомендовані повідомлення

Запис дітей триватиме до 28 травня включно.

У Варшаві триває запис дітей до літнього табору в рамках акції "Літо в місті", яка триватиме з 26 червня до 31 серпня 2023 року.

Як повідомляєіYavp.plіз пoсиланням на сайт акції, запис дітей триватиме до 28 травня включно. Потрапити до табору зможуть учні/учениці, які проживають у столиці й відвідують там початкові та середні школи. Діти з України запрошуються до участі на тих самих умовах, що й місцеві.

Місто цього року не підвищило щоденну плату за перебування дітей в літньому таборі. Вона й надалі складатиме для всіх 50 зл/день: 20 злотих за харчування та 30 злотих за опіку.

Діти, які протягом навчального року отримують безкоштовне або за півціни харчування, звільняються від оплати за догляд та харчування під час участі в Акції на підставі рішення директора школи або Центру соціального захисту населення. Для того, щоб звільнитися від оплати за догляд та харчування під час Акції, батьки повинні подати до закладу освіти, де відбуватиметься акція “Літо в місті 2023”, довідку з рідної школи або Центру соціальної допомоги про те, що вони отримували безкоштовне або частково оплачуване харчування протягом навчального року.

Набір на програму "Літо в місті 2023" здійснюється за допомогою електронної системи подачі заявок на сайті warszawa-latowmiescie.pzo.edu.pl. Батьки дитини під час реєстрації повинні вписати її номер PESEL, прізвище та ім'я, а потім самостійно створити логін і пароль. Після цього треба буде вибрати період участі дитини у літньому таборі й вказати бажані локації (школи). Літні табори при школах працюватимуть з понеділка по п'ятницю з 7:00-8:00 до 16:00-17:00.

Списки дітей, які пройдуть відбір, будуть опубліковані 30 травня 2023 року о 16:00 в системі заявок на сайті акції.

 

Наступним кроком буде оплата за харчування та опіку. З 31 травня до 12:00 13 червня необхідно подати підтвердження оплати або довідку про звільнення від оплати разом з роздруківкою кваліфікаційної картки та додатків (завантажити з системи) до кожної зі шкіл, до якої дитина пройшла кваліфікацію. Якщо ваша дитина була зарахована, ви повинні роздрукувати картку учасника, підписати її та подати до школи - роздрукувати одну картку на один тиждень (на один термін), якщо ваша дитина записана на 2 тижні, то ви повинні роздрукувати дві картки.

 

Зразок заяви на відшкодування витрат на догляд та харчування в рамках варшавської акції „Літо в місті” 2023,  а також зразок кваліфікаційної карти учасника можна завантажити звідси.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Гість
Ця тема закрита для подальших повідомлень.
×
×
  • Створити...